Dave Loman Groep/ambulant begeleider

Dave werkt sinds eind januari 2021 als groep/ambulant begeleider bij Statera. Voordat Dave in de zorg is gaan werken heeft hij een aantal jaren als glazenwasser gewerkt. Na drie jaren gewerkt te hebben als glazenwasser was Dave toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is gaan nadenken over wat hij dan zou willen gaan doen. In deze periode kwam hij via zijn netwerk in aanraking met de organisatie Van Boeijen waar hem een werk/leertraject werd aangeboden. Dave heeft hier zijn MBO niveau 4 opleiding Gehandicapten Zorg Specifieke Doelgroepen afgerond. Eerder had hij al een MBO niveau 4 opleiding Sport en Bewegen afgerond. Tijdens de opleiding Gehandicapten Zorg Specifieke Doelgroepen heeft hij het keuzedeel Jeugd- en Opvoedhulp gevolgd. Tijdens het volgen van deze module kwam hij erachter dat hij graag met jongeren wilde werken en hun graag zo goed mogelijk klaar wil maken voor het zelfstandige leven. Hoe groot of klein het rugzakje ook is dat ze hebben.

Dave beschrijft zich als een rustig en evenwichtig persoon. Hij vindt het belangrijk om zich aan de regels te houden, maar waar het mogelijk is dan denkt hij graag in het belang van de client out of the box. Tijdens het werken met jongeren vindt hij het belangrijk dat zij kennis krijgen van de in de maatschappij algemeen geldende normen en waarden en deze ook kunnen toepassen.

In zijn vrije tijd sport Dave graag in de sportschool of loopt hij graag hard. Tevens onderneemt hij graag activiteiten met vrienden.

< Terug naar alle medewerkers