Ingrid Blink Ondersteunend begeleider

Ingrid werkt sinds februari 2020 als ondersteunend begeleider bij Statera.

Ze heeft in het verleden bij Defensie gewerkt waar ze haar MBO niveau 3 opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg heeft afgerond. Na het behalen van deze opleiding heeft ze een tijdje bij Pelres zorggroep gewerkt waar ze jongeren begeleide met gedragsproblematiek. Hierna is ze ongeveer twee jaar fulltime huismoeder geweest, waarna ze zich heeft ingezet voor maatschappelijke projecten bij haar in de woonwijk.

Voor het project Kansrijk Oost was zij een coach voor gezinnen met multi problematiek die op
bijstands niveau leven. Ze liet mensen inzien waar hun krachten en talenten zitten en probeerde kansen te creëeren waar het kon. Met kleine stapjes liet ze mensen weer op een gezonde en goede manier functioneren.

Ingrid wordt enthousiast van het coachen van mensen en bij het zien van de stappen die gezet worden in hun persoonlijke groei. Elk mens is een eigen individu. Ze vindt het belangrijk dat mensen inzien waar hun krachten talenten liggen, zodat ze hun van daaruit kan begeleiden naar zelfredzaamheid. Tijdens de begeleiding vindt Ingrid het van belang om mensen te behandelen zoals ze zelf ook behandeld wil worden.

< Terug naar alle medewerkers