Mariska van Eenennaam - Statera Leek

Mariska van Eenennaam Teamleider groepswerkers / Ondersteunend begeleider

Mariska van Eenennaam werkt sinds eind 2016 bij Statera. In het begin werkte ze hier als slaapdienst medewerker en nu werkt ze als ondersteunen begeleider. In 2019 heeft ze haar MBO niveau 4 opleiding Sociaal Agogisch werk behaald aan het Noorderpoortcollege in Groningen.

In 2008 is ze gaan werken in een gezin met kinderen met diverse diagnoses. Hier is haar enthousiasme en interesse gewekt in het begeleiden van jongeren. In datzelfde jaar is ze begonnen met de opleiding tot auto- instructrice welke ze in 2009 heeft afgerond.

Tijdens het geven van de auto rijlessen kwam ze erachter dat  ze het belangrijk vind dat de leerlingen zich bij haar op hun gemak kunnen voelen. Op de momenten dat het niet zo verloopt als het zou moeten dan is ze voor haar leerlingen een steunpilaar en een motivator.

Tijdens de begeleiding binnen Statera vindt ze persoonlijk contact en wederzijds respect belangrijk. Iedereen mag er zijn en gezien worden op zijn/haar eigen manier.

Mariska omschrijft zichzelf als een enthousiast en gedreven persoon die voor iedereen klaar staat. Ze wil met haar begeleiding ervoor zorgen dat de jongeren weer de goede kant op gaan, zodat ze een toekomst tegemoet gaan die iedereen verdiend en waar ze zelf sterk en stabiel in staan

< Terug naar alle medewerkers