Aanmelding

Het is mogelijk om de begeleiding bij Statera te bekostigen met een Persoonsgebonden Budget vanuit de Jeugdwet, WMO of de WLZ.

Statera biedt Zorg In Natura voor WMO in de gemeente Ooststellingwerf, Weststellingwerf, Opsterland en de Westerkwartiergemeenten (Leek, Marum, Zuidhorn en Grootegast).

Statera biedt Zorg In Natura voor Beschermd Wonen in de gemeenten binnen de provincie Groningen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Hulp nodig bij het aanvragen van de benodigde indicaties?

Neem contact met ons op, wij helpen u verder!

Eigen bijdrage (CAK)

Gemeenten mogen voor zorg vanuit de WMO een eigen bijdrage vragen. Het CAK mag voor zorg vanuit de WLZ een eigen bijdrage vragen. De eigen bijdrage is afhankelijk van het soort ondersteuning, de persoonlijke situatie en het inkomen. De eigen bijdrage wordt door het CAK berekend. U ontvangt een factuur van het CAK voor deze bijdrage. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het CAK.

Statera werkt samen met GZ-psycholoog Ellen van den Houte. Ellen is gespecialiseerd in de behandeling van mensen met fobieën en PTSS.

Aanmelden bij Statera Jongerenbegeleiding Leek

Klanttevredenheid

We vinden het erg belangrijk om te weten hoe de jongeren die wij begeleiden onze werkwijze beoordelen. We vragen regelmatig naar hun mening over Statera. In mei 2016 beoordeelden ze Statera met een 8,5 als gemiddeld cijfer, iets waar we erg trots op zijn.